09 jun Gevulde gestoomde broodjes
Deze broodjes zijn een heerlijke snack of lunch. U kan er naar hartenlust mee experimenteren!
De ingrediënten in het vet kan u in onze winkel krijgen.
DEEG
1 blik Kara Kokosmelk + 2 blikken zelfrijzende bloem + Zout
Mengen tot soepel deeg
VULLING
Vlees en/of groenten naar keuze (reeds gegaard) + Thai Chili sauce + Ketjap
Meng alles onder de sauzen en voeg naar believen kruiden of specerijen toe
Neem porties van het deeg en rol ze uit. Vul het deeg en vouw het toe. Leg de gevulde broodjes op stukjes bakpapier zodat ze niet aan elkaar gaan kleven. Stoom (op het bakpapier) een 10 tot 15 minuten in een stoommandje.
U kan deze broodjes vullen met hartige of zoete ingrediënten. Probeer eens een mengeling van gebakken gehakt en lente ui of een vegetarische vulling met worteltjes, kikkererwten en curry.
U kan de broodjes ook afbakken in de oven indien u geen stoommandje heeft.